Košarka

Klay Thompson: 'Prolaze me trnci kad pomislim koliko jaki možemo biti kad smo kompletni'

Matej Kačan • utorak, 08.02.2022.
Klay Thompson: 'Prolaze me trnci kad pomislim koliko jaki možemo biti kad smo kompletni'

Netom oporavljeni šuter Golden State Warriorsa Klay Thompson još čeka neke suigrače da se vrate s rehabilitacije i vrlo je uzbuđen oko toga koliko će Warriorsi biti jaki kad se kompletiraju...

Premda cijelu sezonu imaju muku s ozljedama i uvijek nekog čekaju, Golden State Warriorsi i takvi igraju odlično. Druga momčad Zapada opet je u sjajnom nizu pobjeda i na omjeru je 41-13.

Važan faktor porasta forme je i Klay Thompson koji se vratio nakon izbivanja od dvije i pol godine i polako hvata formu i sliči na starog sebe. Restrikcija minuta podignuta mu je na 30, a u pobjedi protiv Thundera bio je odličan s 21 poenom.

Thompson jedva čeka da se kao i on vrate još neki ozlijeđeni igrači i da Warriorsi napokon budu kompletni, a Klaya je i strah pomisliti koliko će dobri onda tek biti.

"Odličan je to znak. Naježim se kad razmišljam koliko bi dobri mogli biti u punoj snazi. Bjelica je doma, Wiseman je na rehabilitaciji, a čekamo i našeg All-Stara Draymonda. Vrlo sam uzbuđen", kazao je Thompson.

Wiseman je bio drugi izbor drafta za Warriorse 2020. i s Greenom je prošle sezone činio prvi par pod koševima pa praktički Warriorsima trenutno nedostaju ponajbolji igrači u reketu.

No, neki novi mladi su iskočili, Golden State igra sjajno i u vrhu je lige i Zapada pa povratkom nabrojanih mogu dobiti iznimnu širinu i kvalitetu za najveće domete.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!