Nogomet

Eriksen: 'Supruzi sam rekao da idem u mirovinu, ali da se ne iznenadi ako se predomislim'

Branimir Korać • utorak, 08.02.2022.
Eriksen: 'Supruzi sam rekao da idem u mirovinu, ali da se ne iznenadi ako se predomislim'

Christian Eriksen najzvučnije je pojačanje Brentforda, ali dok dio liječnika smatra kako je vrlo opasno da se nastavi baviti nogometom, on tvrdi kako nema problema...

Događaj s Europskog prvenstva u nogometu kada je oživljavan Christian Eriksen svima će ostati vječno u sjećanju. Eriksen je tada spašen na terenu i hitno prebačen u bolnicu, a naknadno mu je ugrađen defibrilator zbog srčanih problema.

Nakon svega Eriksen smatra kako nema prepreka da se vrati nogometu.

"Možete trčati maraton, baviti se ronjenjem ili bilo čim drugim. Sve ovisi kakva vam je dijagnoza i kako se vi osjećate", istaknuo je za stranicu Brentforda.

Eriksen priznaje kako je mirovina bila opcija, čak je i suprugu pripremio na takvu odluku.

"Rekao sam Sabrini da idem u mirovinu, ali da se ne iznenadi ako se nekoliko dana kasnije predomislim ukoliko se budem dobro osjećao. Srećom sve je u redu. Bilo bi normalno da sam nastavio igrati u Italiji, ali za to nisam dobio dozvolu. Morao sam napraviti promjenu i dobili smo priliku za povratak normalnom životu u Brentfordu."

Trenutno se osjeća dobro i spremno, ali svjestan je da mu još treba vremena. Što se tiče kondicije i snage, tu nema nikakvih problema i tu sam dobar. No moram vratiti osjećaj i vidjet ćemo kako će tijelo reagirati, ali osjećam se jako dobro."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!