Košarka

Vrlo skroman nastup Ivice Zupca u teškom porazu Clippersa u gostima kod Memphisa

Branimir Korać • srijeda, 09.02.2022.
Vrlo skroman nastup Ivice Zupca u teškom porazu Clippersa u gostima kod Memphisa

Los Angeles Clippersi upisali su visok poraz u gostima kod Memphis Grizzliesa koji su slavili s čak 135:109. U lošem nastupu gostiju, u sivilo se uklopio i Ivica Zubac...

Memphis Grizzlies odigrali su još jednu jako dobru utakmicu i pregazili su Los Angeles Clipperse sa 135:109. Obrana Clippersa bila je loša i bez ikakvih odgovora na napad Memphisa.

U svakoj četvrtini Memphis je ubacio barem 31 poen, imao je 21 napadački skok i šut iz igre iznad 50 posto. Clippersi su olako pali i izuzev Zupčeve rezerve Isaiaha Hartensteina, teško mogu reći da su imali igrača raspoloženog za igru.

Ivica Zubac uklopio se u sve to, imao je problema sa Stevenom Adamsom u početku, a na parketu je proveo samo 14 minuta. Za to vrijeme ostao je bez ubačaja iz igre, a jedini poeni bili su mu s linije slobodnih bacanja (2/2) čemu je dodao sedam skokova.

Memphis je lako došao do ugodne prednosti, već u prvom poluvremenu bio je u dvoznamenkastim vodama, a u nastavku susreta povećavao je prednost i u konačnici visoko je slavio.

Predvodili su ga Ja Morant s 30 poena i sedam skokova i Jaren Jackson s 26 poena i 11 skokova. Kod Clippersa Hartenstein je ubacio 19 poena uz sedam skokova, a Norman Powell dodao je 16 poena.

NBA:
Memphis Grizzlies - Los Angeles Clippers 135:109

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!