Rukomet

PPD Zagreb kreće protiv Tatrana: 'Ne možemo se adekvatno pripremiti za ovu utakmicu'

Mihaela Bradovski • srijeda, 09.02.2022.
PPD Zagreb kreće protiv Tatrana: 'Ne možemo se adekvatno pripremiti za ovu utakmicu'
Foto: Pixsell

Nakon što su Našičani odigrali odličnu utakmicu u gostima kod Vardara i upisali pobjedu, s nastupom u SEHA ligi kreću i igrači PPD Zagreba koji dočekuju Tatran Prešov...

Rukometaši PPD Zagreba započinju s natjecanjem u SEHA ligi. Prvo kolo donosi im domaći dvoboj protiv Tatran Prešova koji kao autsajder dolazi u dvojku Doma sportova.

"U petak nas očekuje utakmica s Tatranom i drago nam je da počinje SEHA-Gazprom liga. Oni nakon promjene trenera sigurno dolaze motivirani i željni dokazivanja, riječ je o borbenoj ekipi dobroj na vanjskim pozicijama. Što se nas tiče, nakon jučerašnje utakmice u Kupu, ovo će biti teška i zahtjevna utakmica pred nastavak Lige prvaka. No, moramo ići utakmicu po utakmicu i svaku biti na potrebnom nivou, dobro je da smo svi zdravi", istaknuo je Filip Vistorop za klupsku stranicu.

Ivica Obrvan upozorava kako zbog objektivnih razloga vezanih uz slovačku momčad, Zagreb ne može odraditi adekvatnu pripremu.

"Još uvijek se ekipiramo i pokušavamo sastaviti adekvatne treninge nakon povratka igrača s Europskog prvenstva. Utakmica koja nas očekuje s Tatranom je jako važna za nas, pošto je i prva utakmica u ovoj regionalnoj sezoni. Ne možemo se adekvatno pripremiti za Tatran pošto su mijenjali trenera te su imali i problema s Covidom, tako da ne znamo u kojem će sastavu doći. Ova utakmica nam dolazi u jako dobrom trenutku kao uvertira u nastavak Lige prvaka. Očekujem maksimalan angažman naših igrača te uz poštovanje prema Tatranu bili bi jako zadovoljni da SEHA-Gazprom ligu otvorimo pobjedom."

Susret u dvorani 2 Doma sportova igra se u petak s početkom u 20 sati.

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!