Tenis

Opelka nakon najdužeg tie-breaka: 'Prestao sam brojati poene'

Matej Kačan • nedjelja, 13.02.2022.
Opelka nakon najdužeg tie-breaka: 'Prestao sam brojati poene'

Američki tenisač Reilly Opelka prokomentirao je dio povijesti koji je ispisao s Johnom Isnerom s kojim je odigrao najduži ATP tie-break ikad...

Polufinale ATP turnira u Dallasu donijelo je dio povijesti. Reilly Opelka i John Isner odigrali su najduži tie-break u povijesti ATP Toura, a Opelka je slavio s 24:22. Pošto je to bio drugi set, Opelka je prošao u finale, a kasnije se osvrnuo na povijesni set:

"Samo sam prestao brojati. U jednom trenutku bilo je 21:21. Nisam to nikad vidio, ali ako se trebalo dogoditi, svakako je to trebao biti ovaj meč. To samo pokazuje koliko je Isner dobar u ključnim trenucima", kazao je Opelka.

Amerikancu meč nije visio u tom tie-breaku jer je imao set viška, a Isner se borio za ostanak u meču i pružio je sjajan otpor.

"Imao sam nešto novca od kuće za kockanje jer sam imao set viška. On nije, a pogodio je neke nevjerojatne poene na svom servisu kad je branio meč lopte", rekao je, pa se okrenuo finalu i Jensonu Brooksbyju:

"On je jedan od mojih najdražih igrača za gledanje i najmanje dragih protiv kojih moram igrati", rekao je 23. igrač svijeta.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!