Automoto

Mercedes predstavio novi bolid, Hamilton poručio: 'Nikad nisam rekao da prestajem, opet napadam'

Matej Kačan • petak, 18.02.2022.
Mercedes predstavio novi bolid, Hamilton poručio: 'Nikad nisam rekao da prestajem, opet napadam'

Na predstavljnju novog bolida Mercedesa napokon je progovorio i Lews Hamilton koji je odlučio nastaviti voziti, a najavio je novi napad na titulu...

U seriji predstavljanja novih bolida Formule 1 za sezonu 2022. stigao je red i na Mercedes koji brani konstruktorski naslov, a uz predstavljanje novog dizajna bili su tu i vozači.

Novo ime je George Russell, ali sve oči bile su uprte na Lewisa Hamiltona čija se budućnost dugo nije znala nakon dramatičnog gubitka naslova prvaka.

Mnogi mediji i ljudi iz sporta govorili su da Britanac ide u mirovinu, ali sedmerostruki prvak vratio se i obećao agresivnost:

"Nikad nisam rekao da ću prestati, ali to je za mene bilo teško vrijeme i morao sam se malo odmaknuti od svega. Na kraju sam došao do točke gdje sam odlučio da opet napadam u novoj sezoni."

Kontroverze na zadnjoj utrci u Abu Dhabiju rezultirale su odlaskom Michaela Masija s mjesta direktora utrka i novim pravilima, a Hamilton je otkrio da je u vremenu razmišljanja utjehu tražio u obitelji.

"Bilo je to vrijeme kad sam se morao odmaknuti i fokusirati da budem tu za obitelj. Bili su oko mene i stvorili smo sjajne trenutke. No, na neki način nikad se neću oporaviti od te utrke i odluke", otkrio je Hamilton.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!