Nogomet

Allegri: 'Preferiram Juventus koji pobjeđuje, a igra manje lijepo'

Matej Kačan • srijeda, 23.02.2022.
Allegri: 'Preferiram Juventus koji pobjeđuje, a igra manje lijepo'

Nakon što je Juventus odigrao 1:1 kod Villarreala, Max Allergi prokomentirao je igru svoje ekipe i otkrio koji stil preferira...

Trener Juventusa Massimiliano Allegri zadovoljan je odigranim u gostima kod Villarreala. Juventus nije izgubio, a pogodak je primio iz jedne velike greške obrane pa kod kuće nosi remi.

"Bila je to pogreška, izlazili smo iz situacije gdje je možda bio faul na Vlahoviću pa su stali oni, stali smo i mi pa je Parejo ostao sam u kaznenom prostoru. Nisu imali napadača pa nisu igrali dugim loptama i znali smo da baš na takve situacije moramo paziti. Bilo je šest na jedan, Rabiot ga nije ispratio, a mi smo ostali stajati. Morali smo bolje."

Strateg misli da je Juventus odradio dobru utakmicu ako seu obzir uzme i snaga te disciplina suparnika.

"Mislim da smo sveukupno odigrali dobro. Riskirali smo primanje pogotka u prvom dijelu, imali smo i neke šanse te zaleđa, oni su stajali dosta visoko. Imali smo odličnu šansu kasnije, ali vratar je dobro obranio."

Juventus na svom stadionu mora dobiti, a Allegri nije ni očekivao išta lakši posao u ovom dvomeču.

"Sad kad nema gola u gostima, ovo je praktički finale. Moramo pobijediti, nema druge opcije. Zadovoljan sam što je Vlahović igrao dobro, nije lako protiv Albiola. Ovo je osmina finala, Villarreal je iskusna ekipa s tehnikom i u dobroj su formi. Nismo zato mogli razmišljati da dođemo tu i dobijemo 3:0, moramo polako", rekao je Allegri.

Upitan što može napraviti da Juventus igra atraktivnije, Allegri je kazao:

"Ovu utakmicu smo ovako morali odigrati, raširiti ih jer su igrali u sredini. Pokušali smo igrati malo prelijepo i izgubili smo fokus. Ja preferiram Juventus koji pobjeđuje, a igra manje lijepo. To je stvar ukusa", kazao je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!