Nogomet

Rangnick: 'Plan nam je završio u smeću nakon sedam minuta'

Matej Kačan • četvrtak, 24.02.2022.
Rangnick: 'Plan nam je završio u smeću nakon sedam minuta'

Trener Manchester Uniteda Ralf Rangnick komentirao je remi kod Atletica, a posebno je nezadovoljan bio igrom u prvom poluvremenu...

Manchester United ipak nosi aktivan rezultat na Old Trafford. Gola u gostima nema i on bi bio još vrijedniji nakon 1:1 na Metropolitanu, ali United je u drugom poluvremenu odigrao solidno. Ralf Rangnick je pogodio s izmjenama, ali generalno nije zadovoljan.

"Ne znam jesam li spasio išta, ali nakon prvog poluvremena igra se mogla jedino popraviti. Još ne mogu vjerovati kako smo odradili prvo poluvrijeme, igrali smo bez vjere i agresije i zato smo se mučili", kazao je, pa nastavio:

"U drugom poluvremenu bili smo bolji, imali smo više posjeda u ključnim prostorima i da se igralo još nekih deset minuta, možda bi i slavili. Moramo igrati bolje u prvom poluvremenu, vrlo sam razočaran tim dijelom utakmice."

Rangnick je sa svojom momčadi imao plan, ali ga u početku nije sproveo u djelo pa se brzo engleska momčad našla u zaostatku.

"Bili smo premlaki na i protiv lopte i nismo riskirali. Igrali smo samo na svojoj polovici, a teško je tako protiv Atletica. Teško je bilo obraniti njihov pogodak, sjajan ubačaj i završnica. Moramo igrati s više samopouzdanja na lopti, treba nam više okomitih kretnji i gol smo zabili baš tako. Tako protiv njih moramo igrati. Dali su nam gol za sedam minuta i plan nam je završio u smeću", kazao je Nijemac.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!