Nogomet

Kopić: 'Ove dečke gledam svaki dan i vjerujem da mogu odigrati ovakvu utakmicu'

Iz Maksimira:Jan Šneler • četvrtak, 24.02.2022.
Kopić: 'Ove dečke gledam svaki dan i vjerujem da mogu odigrati ovakvu utakmicu'
Foto: Pixsell

Trener Dinama Željko Kopić bio je pomiješanog raspoloženja nakon pobjede nad Sevillom (1:0) koja je bila nedovoljna za prolazak dalje...

Svakom sportašu teško je kada pokaže dobar angažman, dobru igru, pobijedi, a ipak ispadne. Termin Pirova pobjeda već je izlizan, ali doista Dinamo danas, usprkos neprolasku dalje, zaslužuje čestitke za pristup igri.

"Izuzetno sam zadovoljan pristupom i načinom na koji smo igrali, posebno energijom, hrabrošću i držanjem taktičkog plana. Nedostajao nam je taj jedan gol. Nažalost, cijenu smo platili u zadnjih par minuta prvog poluvremena u Sevilli", rekao je na konferenciji za novinare Željko Kopić.

Iako nisu svi zadovoljili pristupom i igrom, mora se priznati kako je veći dio igrača dao sve od sebe i iznimno se potrošio u pohodu na prolaz. Premda nije uspjelo, Kopić hvali igrače i vjeruje kako ovakvim pristupom neće biti problema niti u sljedećim susretima.

"Ja ove dečke gledam svaki dan i vjerujem da mogu odigrati ovakvu utakmicu. Ovakve utakmice nose veliku potrošnju. Možete stati duboko otraga, par koraka u stranu i braniti se, ali ovako igraš da napadaš, da ganjaš, naravno da te to troši. To je otegotna okolnost za nedjelju, ali veći benefit je što smo odigrali kvalitetnu utakmicu", zaključio je Kopić.

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!