Zimski sportovi

Zubčić i Rodeš zadovoljni nakon puno bolje druge vožnje

HINA, Mihaela Bradovski • subota, 26.02.2022.
Zubčić i Rodeš zadovoljni nakon puno bolje druge vožnje

Hrvatski skijaši Istok Rodeš i Filip Zubčić sa zadovoljstvom su komentirali svoje 12. i 13. mjesto osvojeno u slalomu Svjetskog kupa u njemačkom Garmischu.

Napravio je hrvatski dvojac bitan pomak u odnosu na prvu vožnju nakon koje je Rodeš bio 22., a Zubčić je gotovo pa sretno osigurao nastup u drugom 'laufu' i to s 30. mjesta.

"Prva vožnja je bila dosta loša, ali uspio sam se jako dobro odskijati u drugoj, u kojoj sam ostvario najbrže vrijeme. Ovo 13. mjesto je dobar rezultat, skupili smo dosta bodova i motivirani smo da i u nedjelju budemo dobri. Napravili smo stvarno dobar momčadski rezultat, evo Istok je za jednu stotinku bio brži od mene. Odlična je bila utrka i baš sam sretan nakon svega", komentirao je Zubčić.

Jednako zadovoljan mogao je biti i Istok Rodeš koji je ovako komentirao subotnji slalom u Garmisch-Partenkirchenu i svoje 12. mjesto.

"Zadovoljan sam nastupom i rezultatom. Odradio sam dvije dobre vožnje i što je najvažnije skupio bitne bodove. Vidjet ćemo do kuda mogu doći, ali mislim da samo ovako moram nastaviti."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!