Nogomet

Rendulić: 'Ovo nam je utakmica sezone, dat ćemo sve od sebe da iznenadimo Hajduk'

Matej Kačan • utorak, 01.03.2022.
Rendulić: 'Ovo nam je utakmica sezone, dat ćemo sve od sebe da iznenadimo Hajduk'
Foto: Pixsell

Trener Gorice Krunoslav Rendulić najavio je dovoboj polufinala Kupa koji njegova momčad igra protiv Hajduka na Poljudu...

Nogometaše Gorice, koji su u jako lošem nizu, čeka najvažnija utakmica sezone. U srijedu na Poljudu igra se polufinale Kupa protiv Hajduka i povijesna je to prilika za Goricu.

Dvoboj je najavio Krunoslav Rendulić koji ima priliku izboriti prvo finale kupa za klub, čime bi se zaaboravila čitava kriza i sve loše što se događa posljednjih tjedana.

"Nećemo bježati od činjenice da je Hajduk favorit. Nama je to utakmica sezone jer možemo zabilježiti prvi i povijesni ulazak u finale Kupa. Nema dvojbe da ćemo dati sve od sebe da iznenadimo Hajduk i uđemo u finale", rekao je trener.

Hajduk je jak, možda uzdrman nakon poraza od Rijeke, ali ni Gorica nije u dobrom momentu. No, neće se predati.

"Hajduk ima kvalitetu, ali imamo ju i mi. Idemo se nadigravati u Split i zanima nas samo pobjeda. Naravno da imamo respekt prema Hajduku, međutim, ne treba se ničega plašiti već pokušati napraviti sve za pobjedu", naglasio je Rendulić.

Uz njega je na konferenciji za medije bio Josip Mitrović koji je kazao:

"Moramo dati sve od sebe, biti na 120 posto, to je jedini recept. Nema druge nego boriti se i nadati najboljem rezultatu", rekao je.

FOTO: Nel Pavletić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!