Rukomet

Fabijan Grubišić pojačao PPD Zagreb: 'Svakom djetetu je san potpisati za ovaj klub'

Branimir Korać • utorak, 01.03.2022.
Fabijan Grubišić pojačao PPD Zagreb: 'Svakom djetetu je san potpisati za ovaj klub'
Foto: Pixsell

Mladi hrvatski reprezentativac Fabijan Grubišić stavio je potpis na ugovor s PPD Zagrebom nakon što je već u više navrata bilo govora o skorom dogovoru...

Talentirani Fabijan Grubišić napustio je Varaždin i stavio potpis na ugovor s PPD Zagrebom. Mladi lijevi vanjski potpisao je ugovor do kraja tekuće sezone uz mogućnost produženja.

Grubišić je prije nekoliko dana u dresu Varaždina nastupio protiv Zagreba i postigao sedam pogodaka u porazu 31:22, a nakon tog susreta postignut je dogovor o njegovom transferu.

"Osjećam se fenomenalno, ipak sam potpisao za klub koji je prvak Hrvatske i koji igra Ligu prvaka. Mislim da je svakom djetetu san potpisati za PPD Zagreb. Premda smo već neko vrijeme u pregovorima, sada smo se odlučili da je ipak najbolje vrijeme da dođem u Zagreb. Premda sam imao odličnu rolu baš protiv Zagreba u prošlom kolu, sada kad sam s druge strane sve je drugačije i puno teže. Dečki su me odlično primili i dobro sam se snašao. Neke poznajem i s reprezentativnih okupljanja. Treninzi su puno intenzivniji i trener je odličan te se jako veselim ovoj suradnji. Bilo bi veliko iznenađenje da baš premijeru imam u četvrtak protiv Kiela. Zaigrao ili ne, nadu imam ali želim ekipi što bolju utakmicu. Jedan od razloga što sam došao tu je da sam uvijek gladan pobjeda, a PPD Zagreb je pobjednički klub što je i pokazao kroz dugi niz godina svojim trofejima", istaknuo je za Zagrebovu stranicu.

FOTO: Marko Lukunić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!