Nogomet

Melnjak: 'Trener mi je stalno spominjao promašaj iz susreta protiv Gorice'

Branimir Korać, HINA • srijeda, 02.03.2022.
Melnjak: 'Trener mi je stalno spominjao promašaj iz susreta protiv Gorice'
Foto: Pixsell

Čovjek odluke u polufinalu Kupa bio je Dario Melnjak koji je postigao oba Hajdukova pogotka u pobjedi protiv Gorice 2:1...

Junak polufinalne pobjede nogometaša Hajduka protiv Gorice (2:1) je bio Dario Melnjak, strijelac oba splitska gola, koji je zadovoljno komentirao zbivanja na samom travnjaku.

"Jako je bilo važno dobro ući u ovu utakmicu, pogotovo nakon onog nesretnog poraza za vikend protiv Rijeke. Šteta je što već u prvom poluvremenu nismo riješili pitanje pobjednika, što nismo zabili više pogodaka. Imali smo stvarno puno šansi", rekao je Melnjak te se prisjetio kako je ranije u sezoni, u prvenstvu, promašio dvije sjajne šanse u ogledu protiv Gorice kada je ogled završio 0:0.

"Jako dobro se sjećam te utakmice i sve do danas mi je trener stalno spominjao taj susret i te promašaje. Evo, kao da je bilo suđeno da baš zabijem Gorici. I to dva puta. Želja za suparnika u finalu? Neka pobijedi bolji. Ta finalna utakmica je stvarno daleko. Vraćamo fokus na prvenstvo, tamo nas čeka jako puno posla."

FOTO: Milan Šabić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!