Rukomet

Šego i Načinović upisali domaći poraz od sjajnih Danaca

Mihaela Bradovski • srijeda, 02.03.2022.
Šego i Načinović upisali domaći poraz od sjajnih Danaca

Na rasporedu je predzadnje kolo grupne faze Lige prvaka, a prije nego Zagreb odradi svoj dvoboj s Kielom, u toj skupini dogodio se rezultat koji mu ide u prilog, Elverum je izgubio od Szegeda...

Szeged je pomogao PPD Zagrebu pobjedom u Elverumu 27:24. U zadnjem kolu Elverum ide u Skoplje i do samog kraja moglo bi biti neizvjesno tko će dalje, Zagreb ili Elverum, Vardar se čini sigurnim.

Szeged je u Norveškoj slavio preuzevši kontrolu nad susretom u završnici prvog dijela nakon što je zaostajao i tri gola tijekom prvog dijela.

Do pobjede su ga predvodili Roland Mikler s 13 obrana, Sebastian Frimmel sa šest golova i Bence Banhidi s pet. Kod domaćina Sindre Heldal bio je strijelac sedam puta, a Thomas Alfred Solstad pet.

Flensburg se opasno poigrava sa svojim prolazom u osminu finala. Kod kuće je trebao pobjedu protiv Porta kako bi odagnao svaku sumnju, ovako će strahovati do kraja.

U završnici protiv Porta imao je dva napada za pobjedu, ali nije ih realizirao i Portugalci su izvukli remi 26:26.

Nikola Mitrevski skupio je 14 obrana, šest golova postigao je Djibril Mbengue, a po pet Veitia Valdes i Manuel Iturriza. Einarsson je kod domaćina zabio osam golova.

Aalborg je nastavio s odličnim igrama i odnio je pobjedu i s gostovanja kod Montpelliera gdje je slavio s 33:31.

Prvo ime s deset golova bio je Felix Claar, a kod domaćina Hugo Descat postigao je osam golova. Veron Načinović dodao je dva, a Marin Šego četiri obrane.

Liga prvaka, 13. kolo:
Elverum - Szeged 24:27
Flensburg - Porto 26:26
Montpellier - Aalborg 31:33

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!