Košarka

Jazz pobjednički kroz Houston uz vrlo dobrog Bogdanovića

Matej Kačan • četvrtak, 03.03.2022.
Jazz pobjednički kroz Houston uz vrlo dobrog Bogdanovića

Po treći put u nizu Houston Rocketsi gube od hrvatskog košarkaša. Nakon dvije pobjede Zupca i Clippersa, svladali su ih Bogdanovićevi Jazzeri...

Nakon što je dva puta u nizu Ivica Zubac gostovao u Houstonu i prošao s pobjedama, Rocketsi su se susreli i s drugim hrvatskim košarkašem u NBA ligi. Novi poraz nanijeli su im Jazzeri i Bojan Bogdanović.

Dobro se Houston držao u ovom susretu, u posljednjoj dionici nadoknadio je i deset poena minusa, a posebno je efektna bila dalekometna trica Christiana Wooda "iz očaja" za 117:117 i produžetak.

Tamo je Houston otvorio s 4:0, ali Donovan Mitchell upisuje šest poena u nizu, a onda i Mike Conley dodaje dvije trice pa se Jazz odvojio i slavio sa 137:132 za svoje treće slavlje u nizu.

Mitchell je bio fantastičan s 37 poena i deset asistencija, Rudy Gobert dodao j 27 uz 17 skokova, a Conley 15 uz osam asistencija.

Bogdanović je na terenu bio 36 minuta i šutirao je 7/14, od čega četiri trice za 18 poena, a imao je i pet skokova.

Kod Houstona je Wood imao 24 poena uz deset skokova i pet dodavanja te četiri ukradene, dok je Jalen Green zabio 27 poena. 20 je imao Kenyon Martin Jr..

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!