Rukomet

Štrlek dobio bitku protiv Karačića, PSG lako u Bukureštu

Mihaela Bradovski • četvrtak, 03.03.2022.
Štrlek dobio bitku protiv Karačića, PSG lako u Bukureštu
Foto: Pixsell

U Ligi prvaka u rukometu na rasporedu je 13. kolo, a važne pobjede upisali su Veszprem i PSG koji se bore za izravan prolazak u četvrtfinale...

U velikom dvoboju između Veszprema i Kielcea Mađari su upisali vrijednu pobjedu koja ih drži u igri za izravan prolaz u četvrtfinale. U vrlo efikasnom dvoboju Veszprem je sredinom drugog poluvremena preuzeo vodstvo i do kraja susreta više ga nije ispuštao.

Uspjeli su gosti u završnici smanjiti na gol zaostatka, ali nakon pogotka Nenadića u zadnjoj minuti za 35:33, pobjednik je riješen.

U domaćem sastavu po šest golova postigli su Nenadić i Kentin Mahe dok je Manuel Štrlek dodao četiri gola iz osam pokušaja. Kod poraženih po šest golova postigli su Alex Dujšebaev i Dylan Nahi, a Igor Karačić postigao je tri pogotka.

Vrlo uvjerljiv bio je PSG koji je u gostima pregazio Dinamo Bukurešt 39:31. Domaćin nije mogao držati tako visok ritam i Parižani su bili vrlo uvjerljivi.

Predvodili su ih Vincent Gerard s 11 obrana, Mikkel Hansen sa sedam golova i Mathieu Grebille s pet. Kod poraženih Raul Nantes Campos bio je strijelac sedam puta, a šest puta Mohamed Mamdouh.

Kielce je na vrhu s 18 bodova, po dva boda manje imaju PSG i Barcelona, a Veszprem ima još bod manje.

Liga prvaka, 13. kolo:
Veszprem - Kielce 35:33
Dinamo Bukurešt - PSG 31:39

FOTO: Marko Dimić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!