Rukomet

Harald Reinkind tri sekunde prije kraja uzeo Zagrebu jako važan bod i donio Kielu pobjedu

Mihaela Bradovski • četvrtak, 03.03.2022.
Harald Reinkind tri sekunde prije kraja uzeo Zagrebu jako važan bod i donio Kielu pobjedu
Foto: Pixsell

Sjajnu utakmicu odigrali su PPD Zagreb i Kiel, a na kraju su pobjedu odnijeli gosti s 28:27. Pobjedu Kielu donio je Harald Reinkind golom tri sekunde prije kraja...

Veliku priliku propustio je PPD Zagreb za osvajanje barem boda u susretu protiv Kiela što bi ga približilo prolazu u sljedeću rundu natjecanja. Ipak, u samoj završnici Kiel je došao do pobjede zahvaljujući golu Haralda Reinkinda.

U početku to i nije izgledalo tako dobro za Zagreb, osjetila se nervoza, vrlo rano Zagreb je ostao i bez Kavčića koji je u jednom padu čini se zaradio lom ruke. U svemu tome Kiel se rano odvojio na 6:3.

Međutim onda dolazi do preokreta. Kiel ulazi u crnu rupu, Zagreb radi seriju 6:0 i preuzima kontrolu nad susretom.

Do kraja prvog poluvremena Zagreb je održavao razliku, igrao je dobro i na odmor je odnio prednost 15:12 što je davalo nadu u povoljan rasplet u Areni.

Na početku drugog poluvremena Zagreb odlazi na plus četiri, imao je 17:13, ali onda i on ulazi u probleme. Kiel se konsolidirao i napravio seriju 6:1 te se vratio u utakmicu.

Do kraja susreta igralo se praktički gol za gol pri čemu je Kiel imao prednost, a Zagreb je poništavao.

Tako je 40 sekundi prije kraja Sandro Obranović zabio za poravnanje na 27:27, obrana Zagreba izgledala je dobro u zadnjem napadu Kiela, ali Reinkind je tri sekunde prije kraja ipak pronašao rupu i pogodio za konačnih 28:27.

Najbolji kod Zagreba bili su Dino Slavić s 12 obrana, David Mandić s osam golova i Ivan Čupić s pet. Kod gostiju po pet golova postigli su Domagoj Duvnjak i Harald Reinkind.

FOTO: Sanjin Strukić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!