Košarka

Clippersi pomeli Lakerse, Zubac odradio još jednu sjajnu utakmicu

Branimir Korać • petak, 04.03.2022.
Clippersi pomeli Lakerse, Zubac odradio još jednu sjajnu utakmicu

Los Angeles Clippersi upisali su pobjedu protiv Los Angeles Lakersa svladavši ih i četvrti put ove sezone. Još jednu odličnu utakmicu odigrao je Ivica Zubac...

Lakersi i dalje tonu te su upisali četvrti poraz u nizu te su i četvrti put ove sezone poraženi od Los Angeles Clippersa. Ovaj put bilo je to vrlo uvjerljivo, slavili su Clippersi sa 132:111, a ono što je posebno loša vijest za Lakerse je da su Clippersi mogli i uvjerljivije slaviti da je bilo potrebe.

Posebno loše izgledali su Lakersi nakon povratka s odmora, Clippersi su treću dionicu dobili s čak 40:18, a u prvih šest minuta te dionice ubacili su čak 23 poena u nizu.

Tu je sve bilo riješeno i Lakersi nisu imali nikakve šanse za povratak u meč. Uspjeli su tek malo smanjiti zaostatak, ali više od toga nisu mogli.

Ono što je također pozitivno za Clipperse je da su ponovno mogli podijeliti minutažu pa je tako jedino Reggie Jackson igrao više od 30 minuta.

Ivica Zubac još jednom je odradio sjajnu utakmicu te je za 25 odrađenih minuta upisao 19 poena (8/11 za dva, 3/4 slobodna) čemu je dodao devet skokova, tri asistencije i dvije blokade.

Prvo ime susreta bio je Jackson koji je ubacio 36 poena uz osam skokova i devet asistencija dok je Marcus Morris dodao 14 poena.

Kod Lakersa LeBron James ubacio je 26 poena uz osam skokova, a Russell Westbrook upisao je 17 poena i osam skokova.

NBA:
Los Angeles Clippers - Los Angeles Lakers 132:111

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!