Nogomet

Universitas u 'ukrajinskim bojama' dočekuje važan dvoboj protiv Makarana

Sportnet, Mihaela Bradovski • petak, 04.03.2022.
Universitas u 'ukrajinskim bojama' dočekuje važan dvoboj protiv Makarana
Foto: Duje Bonačić

U 13. kolu 1. HMNL u goste Akademskom futsal klubu Universitas (AFCU) dolazi makarska momčad MNK Novo Vrijeme. Bodovno izjednačene ekipe (obje 18 bodova) na teren će istrčati sutra, 5. ožujka 2022. g odine, u 20:00 sati i s velikim ulogom jer eventualna pobjeda, može biti od ključne važnosti uoči doigravanja. U znak solidarnosti s Ukrajinom, AFCU će igrati u plavo – žutoj kombinaciji dresova...

Vicko Radić, AFCU pojačanje u zimskom prijelaznom roku koji je u dva dosadašnja nastupa postigao dva pogotka, jedan Alumnusu na Gripama i drugi prošlog tjedna u Šibeniku, s nestrpljenjem očekuje nadolazeći dvoboj.

"Sa sigurnošću mogu reći da će biti dobra utakmica, puna intenziteta i s puno prilika na obje strane u kojoj će bolji i s(p)retniji doći do bitna tri boda. Sam pogled na tablicu pokazuje da je jako teško odrediti favorita u ovom dvoboju i da utakmica može otići u bilo kojem smjeru, ali veliki sam optimist."

Sa željom da se velike bitke vode samo za bodove na sportskom terenu, kao i s ciljem da AFCU i dalje plovi mirnim vodama (bez poraza u nastavku sezone), Radić je pozvao sve ljubitelje futsala u Malu dvoranu na Gripama: "Vjerujem u svoju ekipu i da ćemo iskoristiti prednost domaćeg terena i naše najbolje publike. Dođite na Gripe u subotu i nadam se da ćemo zajedno proslaviti nova tri boda."

U sedam odigranih dvoboja, Novo Vrijeme bilježi šest pobjeda i jedan neodlučen rezultat. Može li AFCU na krilima odličnih utakmica u drugom dijelu sezone doći do prvog slavlja, saznat ćemo već sutra. Susret počinje u 20:00 sati na Gripama, a možete ga pratiti i kroz livestream na YouTube kanalu UniSport TV.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!