Rukomet

Šime Ivić fantastičnim golom nakon isteka vremena srušio Flensburg

Branimir Korać • ponedjeljak, 07.03.2022.
Šime Ivić fantastičnim golom nakon isteka vremena srušio Flensburg
Foto: Pixsell

U Bundesligi je na rasporedu bilo 23. kolo, a obilježio ga je Šime Ivić sjajnim golom s 11 metara preko živog zida nakon isteka vremena...

Balingen je kod kuće upisao očekivan poraz protiv Kiela koji je nastupio oslabljen, ali nije dopustio iznenađenje. Domaćina nije spasio niti raspoloženi vratar Mario Ruminsky koji je upisao 12 obrana od čega tri sedmerca.

Po šest golova kod Kiela su postigli Sander Sagosen i Magnus Landin dok je pet dodao Domagoj Duvnjak. Kod domaćina Vladan Lipovina postigao je sedam golova, a pet je dodao Tim Nothdurft.

Kakva drama u Leipzigu i pobjeda domaćina 25:24! Kada se već činilo da će dvoboj između Leipziga i Flensburga završiti bez pobjednika, Šime Ivić osigurao je slavlje domaćinu. Iz deveterca s 11 metara pogodio je preko živog zida u sam gornji kut Kevina Möllera koji je dotad imao 15 obrana, ali ovdje nije mogao ništa.

Bio je to Ivićev šesti gol, a pucao je zahvaljujući - Marku Mamiću. "Htio sam prepustiti Marku da za rođendan izvede deveterac, ali ga je ipak ostavio meni", rekao je Ivić. Mamić je dodao tri gola. Kod Flensburga po pet golova zabili su Johannes Golla i Hampus Wanne.

Erlangen nije imao problema protiv skromnog Lübbeckea kojeg je svladao s 29:22. Domaćin je mirno odradio posao, već u prvom dijelu stigao je do prednosti.

Predvodili su ga Hampus Olsson s devet golova i Christopher Bissel sa sedam golova. Kod poraženih Tom Skroblien postigao je pet golova, Luka Mrakovčić dva, a Tin Kontrec jedan.

Bundesliga, 23. kolo:
Balingen - Kiel 25:31
Leipzig - Flensburg 25:24
Erlangen - Lübbecke 29:22
Magdeburg - Bergischer 38:25

FOTO Sanjin Strukić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!