Nogomet

Tuchel: 'Dok god imamo dovoljno dresova i autobus za otići na utakmicu, bit ćemo ovdje'

Mihaela Bradovski • petak, 11.03.2022.
Tuchel: 'Dok god imamo dovoljno dresova i autobus za otići na utakmicu, bit ćemo ovdje'

Chelsea je, kao i kompletna imovina Romana Abramoviča, blokiran. Saznali su to u klubu jučer prijepodne, na dan utakmice s Norwichom...

Thomasu Tuchelu nije bilo lako pripremiti momčad za susret protiv Norwicha. U prijepodnevnim satima saznao je kako je klub u problemima i blokirana njegova prodaja uz blokadu svih mogućih prihoda. Ipak, trudi se nastaviti dalje.

"Dok god imamo dovoljno dresova i autobus za otići na utakmicu, bit ćemo ovdje i žestoko se boriti. Idemo dan po dan, nisam ovo očekivao jučer i ne znam što donosi sutra", iskreno će Tuchel.

Igrači nisu mogli pobjeći od priča o budućnosti.

"Naravno da se o svemu razgovara i da stvara određenu smetnju. Vijest koju smo saznali na dan utakmice bila je velika, naravno da to utječe, ali mi ne možemo na to djelovati."

Tuchel dodaje kako je sretan što je u klubu, ali je svjestan kako se situacija konstantno mijenja.

"Ne mogu reći da sam zabrinut, ali svjestan sam svega. Situacija se mijenja svaki dan. Sretan sam što sam ovdje i što sam trener ovako dobre momčadi. Velika je promjena od jučer do danas, ali mi na to ne možemo utjecati, nismo mi prouzročili ovu situaciju. U ovom trenutku čini se da je onaj nogometni dio zaštićen, ali vidjet ćemo što će biti."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!