Nogomet

Ipak ostaje: Andrej Kramarić produžio ugovor s Hoffenheimom!

Branimir Korać • subota, 12.03.2022.
Ipak ostaje: Andrej Kramarić produžio ugovor s Hoffenheimom!

Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić stavio je potpis na produženje ugovora s Hoffenheimom i tako odbacio dvojbe oko budućnosti...

Andrej Kramarić ostaje vjeran Hoffenheimu s kojim je produžio suradnju do ljeta 2025. godine. Neposredno uoči početka susreta protiv Bayerna, Hoffenheim je službeno potvrdio kako je ugovor produžen.

Bilo je dosta zainteresiranih klubova koji su se već duže vrijeme spominjali kao potencijalna destinacija za Kramarića, međutim na kraju je ipak povukao potez koji je i sam spominjao kao vrlo izgledan - ostao je u Hoffenheimu.

Upravo se Bayern jedno vrijeme spominjao kao potencijalna nova sredina za Kramarića, posebno se to intenziviralo nakon što je Julian Nagelsmann sjeo na klupu, ali nije došlo do ozbiljnih razgovora.

Posljednjih dana Kramarića su talijanski mediji povezivali s nekoliko klubova iz Serie A, predstavljen je kao igrač koji bi na ljeto trebao biti ozbiljna meta, ali to se neće dogoditi.

U Hoffenheimu Kramarić uživa, ima božanski status, najbolji je strijelac kluba u povijesti, a u ovoj sredini je već šest godina.

U Hoffenheim je došao 2016. godine prvotno na posudbu iz Leicestera, zadovoljio je Nijemce koji su otkupili njegov ugovor od Leicestera. Ostalo je povijest...

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!