Nogomet

Tuchel: 'Ostajem do kraja sezone, u to uopće ne trebate sumnjati'

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 14.03.2022.
Tuchel: 'Ostajem do kraja sezone, u to uopće ne trebate sumnjati'

Chelsea je u velikim problemima nakon što je Romanu Abramoviču zamrznuta imovina, ali ima dozvolu za nastupanju kao i dosad. Thomas Tuchel uopće ne razmišlja o odlasku iz kluba već sada...

Chelsea je na prodaju i ta se prodaja mora obaviti čim prije kako klub ne bi završio u još većim problemima. Trener Chelseaja Thomas Tuchel potvrdio je kako ostaje do kraja sezone u najmanju ruku.

"Nema sumnje da ću ostati do kraja sezone, apsolutno. Moramo čekati i ići iz dana u dan jer se sve može promijeniti. Ali, kao što znate, situacija je jasna - klub je na prodaju i nadamo se da će to proći kako bi se stvari riješile i dale nam perspektivu. Ali to su čista nagađanja i nemam više informacija. I to je ono što sam mislio s danom za danom, što je ionako dobar način da živite svoj život, a sada smo prisiljeni na to jer postoje neke okolnosti na koje ne možemo utjecati. Opet u nekom trenutku to nije tako lijepo jer nemamo konce za povlačenje i nemamo način za pomoći."

Tuchel je slikovito objasnio kako neće odustati i igrat će dok god postoji ikakva mogućnost.

"Zadnja informacija koju imam je da imamo zrakoplov. Ako ne, možemo ići vlakom, autobusom, mogao bih i ja voziti kombi. Zapamtite to, došao bih na bilo koji način."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!