Košarka

Zubac slab u porazu od Toronta, Jazz slavio bez Bogdanovića

Matej Kačan • četvrtak, 17.03.2022.
Zubac slab u porazu od Toronta, Jazz slavio bez Bogdanovića

Kod Bojan Bogdanović i dalje sanira ozljedu lista, njegov Utah Jazz pobjeđuje. S druge strane, Ivica Zubac i LA Clippersi nisu mogli preko raspoloženih Raptorsa...

Los Angeles Clippersi nikako da probiju tu barijeru i malo se odvoje od polovičnog učinka. Na 36-36 omjer, koji je i dalje dovoljan samo za osmo mjesto s kojeg Clippersi vjerojatno neće ni gore ni dolje, pali su porazom od Toronta.

S druge strane, Raptorsi su također u borbi, na 39-30 omjeru imaju isti broj pobjeda i poraza kao i Cleveland Cavaliersi i prijete šestom mjestu direktno u doigravanju. Raptorsi su petu pobjedu u nizu upisali sa 103:100.

Toronto je vodio kroz čitav susret, najviše sa 16 poena razlike, ali u drugoj polovici četvrte dionice Clippersi se vraćaju i na 99:97 su minutu i pol do kraja. No, nikad nisu uspjeli izjednačiti.

Toronto je slavio sa 103:100, a vodio ga je Pascal Siakam s 31 poenom i 12 skokova, a 21 je dodao Fred VanVleet. Kod Clippersa je 23 ubacio Reggie Jackson uz devet asistencija, dok je Marcus Morris zabio 22 uz šest skokova i sedam asistencija.

Ivica Zubac nije bio dobar. Odigrao je samo 17 minuta, iz igre gađao 1/4 i završio je sa samo dva poena. Tome je dodao sedam skokova i dvije asistencije uz ukradenu loptu.

Drugu utakmicu u nizu Bojan Bogdanović propustio je zbog ozljede lista, a njegov Utah Jazz slavio je sa sigurnih 125:110 protiv Chicago Bullsa. Donovan Mitchell vodio je pobjednike s 37 poena, Zach LaVine ubacio je 33 kod Bullsa.

Sljedeći dvoboj za Jazz i Clipperse trebao bi biti baš međusobni u petak i nadamo se da će se do tada Bojan oporaviti za hrvatski dvoboj.

NBA:
Utah - Chicago 125:110
LA Clippers - Toronto 100:103

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!