Nogomet

Roma protiv norveškog iznenađenja, Čolak napada Ćaleta-Cara

Branimir Korać • petak, 18.03.2022.
Roma protiv norveškog iznenađenja, Čolak napada Ćaleta-Cara

Održan je ždrijeb četvrtfinala i Konferencijske lige gdje su dvojica Hrvata čekala protivnike. Kuglice su odlučile da će se susresti međusobno...

Premijerno Uefino natjecanje ulazi u završnicu, a ostalo je još osam klubova koji se bore za prvi trofej. U konkurenciji su još uvijek i dvojica Hrvata te je sigurno da će Hrvatska imati jednog predstavnika u polufinalu.

Naime ždrijeb je u četvrtfinalu spojio Mirka Antonija Čolaka i Duju Ćaleta-Cara čiji se PAOK i Olympique Marseille međusobno bore za mjesto u četvrtfinalu.

Bolji iz tog dvoboja u polufinalu ide na Feyenoord ili prašku Slaviju, momčadi koje igraju potpuno drugačiji nogomet i od Marseillea i PAOK-a.

Roma se provukla u četvrtfinale golom Tammyja Abrahama u 91. minuti, bila je bolja od Vitessea za kojeg nastupa mladi hrvatski reprezentativac Alois Dominik Oroz, a za polufinale će se boriti s najugodnijim iznenađenjem natjecanja Bodo/Glimtom.

Posljednji par, ali svakako vrlo zanimljiv je onaj između Leicestera i PSV-a. Podsjećamo, Leicester je bio koban za Majerov Rennes, a PSV je nakon 4:4 u prvom susretu, u gostima s 4:0 izbacio Kopenhagen.

Konferencijska liga, četvrtfinale:
Bodo/Glimt - Roma
Feyenoord - Slavia Prag
Marseille - PAOK
Leicester - PSV

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!