Nogomet

Palaversa bi kao dio velikog transfera mogao u Sporting

Matej Kačan • srijeda, 23.03.2022.
Palaversa bi kao dio velikog transfera mogao u Sporting
Foto: Pixsell

Manchester City želi u svoje redove dovesti Sportingovog veznjaka Matheusa Nunesa, a kao dio razmjene uz još dva igrača i novac u Portugal bi mogao Ante Palaversa...

Nekadašnja Hajdukova velika nada i sadašnji U-21 reprezentativac Ante Palaversa mogao bi napustiti Manchester City čiji je član od 2019. kad su ga Građani kupili od Hajduka.

Naime, City želi od Sportinga kupiti sjajng veznjaka Matheusa Nunesa, a prema pisanju "A Bole", to bi zadovoljstvo Englezi platili 40 milijuna eura uz prava na triCityjeva igrača na posudbama.

Riječ je o Pedru Porru, koji je već u Sportingu na posudbi, Tallesu Magnu koji je u New York Cityju i Palaversi koji se nametnuo u belgijskom Kortrijku i skuplja vrijedne minute.

21-godišnji plemeniti veznjak od odlaska iz Hajduka bio je na posudbama u Oostendeu i Getafeu, ali je u Kortrijku od polovice prošle sezone i igra jako dobro pa je u prvoj polusezon skupio devet ligaških nastupa, a u ovoj sezoni već 29.

No, Palaversina momčaad ne igra dobro i tek je 12. u ligi i odlazak u Sporting mogao bi značiti i traženje nove sredine za posudbu ili nametanje u Portugalu.

Otkako je standardan u Belgiji, Palaversa je i našao mjesto u reprezentaciji Igora Bišćana, a po Transfermarktu vrijedi dva milijuna eura. Kad ga je City kupovao, Hajduku ga je platio preko šest milijuna.

FOTO: Marko Prpić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!