Tenis

Borna Ćorić pružio jak otpor, Zverev ipak slavio u tri seta

Mihaela Bradovski • petak, 25.03.2022.
Borna Ćorić pružio jak otpor, Zverev ipak slavio u tri seta

Borna Ćorić nije uspio iznenaditi u drugom kolu turnira u Miamiju. Alexander Zverev bio je uspješniji u tri seta sa 6:4, 3:6, 6:3...

Bez obzira na poraz u drugom kolu turnira u Miamiju, Borna Ćorić može biti zadovoljan. Nakon jednogodišnje pauze odigrao je dobar i ravnopravan meč protiv četvrtog igrača svijeta i pokazao je kako napreduje iz meča u meč.

Već prošli meč protiv Verdasca, njegov drugi nakon povratka, bio je bolji od onog prvog u Indian Wellsu, a danas je odigrao još bolje, no ipak nedovoljno za iznenađenje.

Zverev je iznimno dobro servirao u prvom i trećem setu, čim je servis malo popustio u drugom setu, Ćorić je dobio i ugrabio priliku.

U prvom setu Borna nije imao nikakve šanse. Na reternu je uhvatio samo tri poena, krajem seta kod 4:4 Zverev je napravio break i lakoćom uzeo prvi set.

U drugom setu Borna je odmah napravio break i poveo s 3:0, sada je on dobro držao svoj servis i do kraja seta nije dopustio Zverevu priliku za povratak.

Slično se ponovilo, ali sa zamijenjenim ulogama u trećem setu, tu je Zverev odmah stekao prednost i držao je do kraja meča. Na servisu za meč Nijemca Ćorić je stigao do brek lopte, ali nije je iskoristio i Zverev prolazi u treće kolo.

Miami, drugo kolo:
Alexander Zverev (Njemačka, 2) - Borna Ćorić (Hrvatska, PR) 6:4, 3:6, 6:3

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!