Automoto

Alonso o odlasku u mirovinu: 'Gledat ćemo se još dvije-tri godine'

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 28.03.2022.
Alonso o odlasku u mirovinu: 'Gledat ćemo se još dvije-tri godine'

Fernando Alonso nije uspio doći do cilja u Jeddahu, a nakon utrke progovorio je o tome koliko još namjerava ostati u Formuli 1...

Nakon devetog mjesta u Bahreinu, Fernando Alonso nije uspio doći do bodova u Saudijskoj Arabiji, bolid je otkazao poslušnost i završio je utrku prije samog kraja.

Zbog tehničkih problema morao je odustati, a nada se kako će Alpineov bolid biti podignut na višu razinu.

"Nadam se da će se Alpineov iskorak dogoditi što prije jer neću biti ovdje zauvijek. Svi radimo 100 posto, pa ćemo vidjeti koliko će to trajati. Nadam se da će se to dogoditi što prije. Mislim da još trebamo odraditi 4-5 utrka da donesemo neku vrstu presude. No, ako govorimo o rezultatima rada, onda smo zadovoljni bodovima koje trenutno imamo, a sada je sve u našim rukama da napredujemo s novim pravilima. Posljednjih nekoliko godina borimo se za u sredini i vjerujemo da je vrijeme da to promijenimo i sanjamo veliko. Sada imamo mogućnost trošiti isti novac kao i svi ostali, tako da više nema izgovora", kaže Alonso.

Što se tiče odlaska u mirovinu, uskoro će se i to približiti, ali ne ove godine.

"Imam još puno toga za ponuditi. Sada uživam u Formuli 1. Uživam u utrkama, ali imam mnogo drugih stvari u životu koje mi se sviđaju. Mislim da ćemo se ovdje vidjeti još dvije-tri godine."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!