Nogomet

Eriksen o povratku na Parken: 'Bit će to poseban trenutak'

Matej Kačan • ponedjeljak, 28.03.2022.
Eriksen o povratku na Parken: 'Bit će to poseban trenutak'

Christian Eriksen u prijateljskom dvoboju sa Srbijom vratit će se na Parken Stadion po prvi put od zastoja srca, a na konferenciji za medije govorio je o osjećajima prije tog čina...

Utorak će biti poseban dan za Christiana Eriksena. Danski kapetan u dvoboju protiv Srbije po prvi put će nastupiti na Parken Stadionu u Kopenhagenu još od umalo kobnog dvoboja s Finskom na Euru.

Eriksen je tad usred utakmice imao srčani zastoj zbog čega je oživljavan na terenu, a potom je proces oporavka trajao dugo. Eriksen se tek vratio nogometu u Brentfordu i odmah je zaradio poziv za povratak u reprezentaciju.

Kapetan je u igru ušao u prijateljskom dvoboju s Nizozemskom i zabio je odmah iz prvog dodira s loptom, ali nastup u Kopenhagenu bit će nešto posebno.

"Mislim da se na takvo nešto ne možete pripremiti, bit će to jedan od onih posebnih trenutaka. Pogotovo taj doček. U Nizozemskoj je to bilo nešto veliko, ali u Kopenhagenu očekujem još veće", rekao je.

Ne samo što će povratak biti pred danskim navijačima, već je to i mjesto na kojem se zastoj dogodio i cijeli svijet, kao i Parken stadion ostao je u šoku. Nema sumnje da će mnogi koji su na stadionu bili tada, biti i u utorak.

"To je mjesto gdje se sve dogodilo i ljudi će o tome pričati, vidjeti i vratiti se u normalu. Imat ćemo novo sjećanje. Bit će posebno i radujem se tome", rekao je Eriksen.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!