EHF Europska liga, nokaut faza, osmina finala - prve utakmice, 29.03.2022, 18:45 h
Nexe Našice
Nexe Našice 29:26 Eurofarm Pelister

Nexe nosi prednost na uzvrat s dobrim šansama za prolaz u četvrtfinale

Mihaela Bradovski • utorak, 29.03.2022.
Nexe nosi prednost na uzvrat s dobrim šansama za prolaz u četvrtfinale
Foto: Pixsell

Rukometaši Nexea odigrali su dobru utakmicu u osmini finala EHF Europske lige. Igrali su protiv Eurofarm Pelistera i slavili s 29:26...

Nexe ide na uzvrat u Bitolu s uvjerenjem kako može dohvatiti četvrtfinale Europske lige. Pokazao je to u prvom susretu osmine finala u kojem je ugostio Eurofarm Pelister i svladao ga s 29:26.

Našičani su pokazali kako su u najmanju ruku ravnopravan protivnik Babićevom Eurofarmu, ali nisu na kraju ipak uspjeli otići na još ozbiljniju razliku iako je dojam da su čak i mogli.

Prvo poluvrijeme bilo je dosta tvrdo, Eurofarm je brzo ostao bez isključenog Madžovskog, Nexe je otišao na 4:1, ali Eurofarm je uhvatio priključak. U završnici prvog dijela uspjeli su domaćini golovima Jelinića ipak otići na plus dva na odmoru.

U drugi dio Nexe je bolje ušao i uhvatio četiri gola prednosti, ali Eurofarm je polako nagrizao tu razliku i na sredini poluvremena došao je na samo gol zaostatka.

Ponovno se Nexe odvojio, no nije uspio probiti tu granicu od četiri gola prednosti te se na kraju morao zadovoljiti pobjedom 29:26.

Fahrudin Melić postigao je osam golova, a Marin Jelinić šest dok je Dominik Kuzmanović imao osam obrana uz 44 posto uspješnosti.

Kod gostiju Marton Szekely imao je čak 16 obrana, a šest golova zabio je Elmir Građan.

EHF Europska liga, osmina finala:
Nexe - Eurofarm Pelister 29:26

FOTO: Dubravka Petrić/PIXSELL

EHF Europska liga, nokaut faza

osmina finala - prve utakmice

Nexe Našice29:26Eurofarm Pelister

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!