Nogomet

Franjić: 'Možda smo prekasno shvatili da nam Finci ništa neće pokloniti'

Matej Kačan • srijeda, 30.03.2022.
Franjić: 'Možda smo prekasno shvatili da nam Finci ništa neće pokloniti'
Foto: Pixsell

Zadnji vezni u utakmici s Finskom Bartol Franjić prokomentirao je težak dan za U-21 reprezentaciju, a posebno za obranu i vezni red koji su griješili u prvom dijelu...

Svoj komentar na težak i neugodan poraz od Finske dao je i važan kotač veznog reda i obrane Bartol Franjić. Hrvatska je u prvom poluvremenu bila neprepoznatljiva

"Kao što se svi vidjeli, prvo poluvrijeme za zaborav. Ušli smo u utakmicu nedopustivo za hrvatsku reprezentaciju, bez volje, želje i uz tri greške. Oni su iz toga zabili i kaznili su nas, ali nisu ništa sami pametno napravili, već smo im sami sve dali."

Izbornik je na poluvremenu napravio neke promjene, očito je i momčd shvatila da nema više šale pa je sve izgledalo bolje, ali do povratka ipak nije došlo.

"U drugom poluvremenu smo se pokušali vratiti, promašili smo penal pa dali ta dva gola, ali smo imali i još situacija za izjednačenje, možda kasnije i za preokret. No, na kraju nismo uspjeli."

Momčad je možda i podcijenila suparnika.

"Malo smo prekasno shvatili da je to ozbiljna ekipa koja ti ništa neće pokloniti, kao što smo mi njima poklanjali. Kasnije smo se konsolidirali, skupili smo se i sve je bolje izgledalo u drugom poluvremenu", zaključio je.

FOTO: Marko Jurinec/PIXSELL

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!