Ostali sportovi

Milorad Krunić najavio zadnje kolo i derbi s Mladosti: 'Baš volimo igrati s ekipama iz vrha'

Sportnet • srijeda, 30.03.2022.
Milorad Krunić najavio zadnje kolo i derbi s Mladosti: 'Baš volimo igrati s ekipama iz vrha'

Posljednje kolo Superlige odbojkašica kreće u srijedu i bit će 22. po redu, a počinje derbi susretom Mladosti i Marina Kaštela. Dvoboj, kao i cijelo kolo najavio je trener Kaštelanki Milorad Krunić...

Prvoligaška karavana odbojkašica stigla je do svog kraja, baš kao i kod odbojkaša, na rasporedu je tek posljednje, 22. kolo regularnog dijela Superlige. Trener Marine Kaštela, aktualnih pobjednica Kupa Hrvatske Snježane Ušić, Milorad Krunić, poznat po svojoj studioznosti, ovako najavljuje to posljednje kolo, uoči play offa:

MLADOST – MARINA KAŠTELA, srijeda, 30. ožujka u 19.00 sati

"Jedna od utakmica u kojima uživamo, baš volimo igrati protiv jakih ekipa iz vrha. Dolazimo u Zagreb raspoloženi za još jednu dobru partiju i pokušat ćemo dati svoj maksimum u tom susretu. Znamo kolika je snaga Mladosti, znamo koliko je broj njihovih seniorskih i juniorskih reprezentativki, ali idemo pokazati ono najbolje od nas. Mladost je ipak favorit, prve su na tablici, igraju doma i omjer bi nekako po meni bio 60-40% u njihovu korist. Mi dolazimo bez pritiska, željni nadigravanja pa ćemo vidjeti tko će na kraju slaviti."

ENNA VUKOVAR – KAŠTELA, srijeda, 30. ožujka u 19.30 sati

"Utakmica izjednačenih ekipa u kojoj će po meni ključni faktor biti mogu li Kaštelanke dovoljno kvalitetno odraditi prijem servisa Vukovarki. Naime, ekipa Vukovara je tu izrazito jaka i ako se gošće u toj specifičnijoj dvorani ne snađu, domaćin je veliki favorit. No, ako Kaštela budu imale stabilan prijem servisa to može na kraju biti vrlo neizvjestan susret."

OSIJEK – RIJEKA CO, srijeda, 30. ožujka u 19.00 sati

"Mislim da su obje ekipe napravile što su htjele u ovoj sezoni, pogotovo Osijek, tako da će možda oba trenera pružiti priliku i onim igračicama koje do sada nisu toliko participirale u igri."

DINAMO – SPLIT, srijeda, 30. ožujka u 20.00 sati

"Zanimljiv susret iz perspektive konačnog plasmana na tablici. Naime, Dinamo je treći sa skorom 14-7, koliko ima i četvrtoplasirani Vukovar, što znači da ukoliko žele ostati treći moraju pobijediti. Favoriti svakako jesu, pogotovo kod kuće. No, s druge strane, Split je još uvijek u opasnoj zoni kao pretposljednji sa skorom 3-18, koliko ima i posljednji Dubrovnik koji je pobjedom nad Rijekom CO u zaostalom susretu borbu za bijeg sa začelja učinio zanimljivom. Dakle i Splitu je jako potrebna pobjeda. Mislim da će svi akteri ovog susreta dobro pratiti utakmicu u 16.00 sati između Dubrovnika i Karlovca."

DUBROVNIK – KARLOVAC, srijeda, 30. ožujka u 16.00 sati

"Kao što sam rekao za prethodni susret, tu se vodi borba za prvoligaški opstanak. Dubrovnik je protiv Rijeke pokazao da se žele boriti do zadnjeg trenutka, igraju solidno i doma su uvijek nezgodni, pogotovo jer je Karlovac izgleda u određenim problemima. Prošlo su kolo izgubile kod kuće od Brda. Ovo su ključne utakmice u sezoni koje se moraju odigrati sa 100% snage i koncentracije i to u Dubrovniku znaju."

BRDA – ENNA VUKOVAR, subota, 2. travnja u 18.00 sati

"Jedina utakmica u subotu koja ne odlučuje o ničemu pa bi zapravo mogla biti revijalna, pogotovo jer će se već odavno znati svi rezultati posljednjeg kola."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!