Nogomet

Ristovski: 'Takve greške se protiv Ronalda i Fernandesa ne smiju raditi, navijat ću za Portugal

Matej Kačan • srijeda, 30.03.2022.
Ristovski: 'Takve greške se protiv Ronalda i Fernandesa ne smiju raditi, navijat ću za Portugal

Sjeverna Makedonija ipak ne ide na SP, a Stefan Ristovski je kao kapetan, krivac za prvi gol i igrač koji je igrao u Portugalu najbolja osoba za konačni komentar...

Kapetan makedonske reprezentacije i desni bočni Dinama Stefan Ristovski prokomentirao je poraz svoje ekipe od Portugala i kraj nadanja o SP. Na kraju se moglo tek čestitati boljem.

"Želim čestitati Portugalu, bio je ovo otvoren meč. Portugal je dominirao, ali i mi smo pokazali da im možemo parirati. Ostvarili smo neke stvari u koje nitko nije vjerovao i možemo biti ponosni na to. Prošli tjedan smo šokirali svijet, moramo nastaviti u tom smjeru", rekao je.

Nažalost po njega i Makedonce, baš je on bio krivac za prvi gol "prodanom loptom". Ristovski je svjestan greške, a poručuje i da će navijati za zemlju u kojoj je proveo dio karijere.

"Kada igraš protiv igrača kao što su Ronaldo i Fernandes, onda ne smiješ raditi onakve greške. Portugal je to iskoristio, mi smo dali sve od sebe, ali nas je drugi gol uništio. Na Svjetskom prvenstvu ću navijati za Portugal, jer se i osjećam kao Portugalac. Sin mi je ovdje rođen i želim gledati Portugal kako osvaja naslov", kazao je Ristovski.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!