Košarka

Cibona dočekuje Igokeu, za Radovčića sezona završena

Branimir Korać • četvrtak, 31.03.2022.
Cibona dočekuje Igokeu, za Radovčića sezona završena
Foto: Pixsell

Cibona je u nizu od tri uzastopna poraza u ABA ligi i taj niz želi prekinuti pobjedom na svom parketu protiv Igokee. Igokea je vrlo neugodan protivnik, ali Cibosi će pokušati slaviti.

Cibona u petak od 18 sati u Domu Dražena Petrovića dočekuje Igokeu i to ponovno oslabljena. Vratio se u prošloj utakmici Gegić, ali otpao je Krešimir Radovčić i to do kraja sezone.

"Očekuje nas jako teška utakmica samo dva dana nakon one sa Zabokom. Mi smo u problemu jer nam je jedan od obrambeno i energetski boljih igrača, Krešo Radovčić, ozlijeđen. No moramo skupiti glave i odigrati najbolje što možemo te parirati Igokei koja ove sezone ima odlične rezultate. Nadamo se da ćemo energijom i agresivnošću uspjeti doći u poziciju da se borimo za pobjedu", poručio je Gašper Okorn, a prenosi klupska stranica.

S trenerom se slaže i Mateo Drežnjak koji u posljednje vrijeme izgleda vrlo dobro.

"Igokea je odlična ekipa koja je s razlogom u Top 6 AdmiralBet ABA lige. Odlično su vođeni i posloženi kao momčad, mi moramo na to odgovoriti agresivnošću i kontrolirati njihov napadački skok. Uz veliku trku u napadu i dobru tranziciju pokušat ćemo doći do pobjede."

FOTO: Željko Hladika/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!