Nogomet

Argentina želi dobar rezultat za Messijev oproštaj: 'Skupina je jako komplicirana'

Mihaela Bradovski • subota, 02.04.2022.
Argentina želi dobar rezultat za Messijev oproštaj: 'Skupina je jako komplicirana'
Foto: Kristijan Komarica

Argentinci imaju velika očekivanja od vjerojatno posljednjeg Messijevog Svjetskog prvenstva. Protivnike u skupini znaju...

Argentina će na predstojeće Svjetsko prvenstvo doći po veliki rezultat. Kvalitetu ima, motiv je ogroman, a ovo je vjerojatno zadnja šansa za Lionela Messija da napravi nešto veliko s Argentinom na najvećoj sceni.

Ždrijeb je Argentincima u skupinu donio Meksiko, Poljsku i Saudijsku Arabiju, a argentinski izbornik Lionel Scaloni upozorava.

"Protiv Meksika ćemo imati jako tešku utakmicu. Jako smo se s njim mučili 2006. godine kada sam ja još bio igrač, dobili smo tek u produžecima. Bila je to vrlo komplicirana utakmica, Meksiko ima tradiciju nastupa na svjetskim prvenstvima i nije lagan protivnik."

Scaloni ne očekuje lagan posao niti protiv ostalih protivnika.

"Ovo je grupa s teškim i kompliciranim protivnicima. Meksiko je vrlo težak, Poljska je pobijedila Švedsku, a Saudijska Arabija se lako kvalificirala. Sve ih respektiramo, ali vjerujemo da možemo do dobrog rezultata i to samo ako ćemo svakog protivnika shvatiti vrlo ozbiljno. Ne možemo se žaliti, ali ne trebamo niti biti presretni. Imamo šanse kao što bismo imali u bilo kojoj skupini, želimo dobar rezultat."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!