Nogomet

Ćaleta-Car u akciji u nedjelju, susret odgođen zbog velike količine snijega

Branimir Korać, HINA • subota, 02.04.2022.
Ćaleta-Car u akciji u nedjelju, susret odgođen zbog velike količine snijega

DFanašnji dvoboj 30. kola francuskog prvenstva između Saint-Etiennea i Marseillea bit će odigran u nedjelju zbog velike količine snijega na travnjaku Geoffroy-Guicharda...

Susret 30. kola francuskog nogometnog prvenstva između Saint-Etiennea i Marseillea, koji se trebao igrati od 21 sat odgođen je za nedjelju zbog velike količine napadalog snijega koji je onemogućio domaćine da pripreme travnjak na vrijeme.

"S obzirom na probleme na stadionu Geoffroy-Guichard, liga je u dogovoru s organizatorima odlučila odgoditi utakmicu za jedan dan. Točan termin odigravanja bit će određen ubrzo", objavili su iz Saint-Etiennea.

Uoči ovog susreta Saint-Etienne je u borbi za ostanak, trenutačno je 18. na ljestvici sa 27 bodova, jednim manje od 17. Clermonta, koji drži posljednje mjesto koje osiguravao zadržavanje prvoligaškog statusa, a četiri više od 19. Metza, odnosno pet više od posljednjeg Bordeauxa, dok je Marseille drugi sa 53 boda, 12 manje od vodećeg Paris SG-a, a jednim više od trećeg Rennesa, odnosno tri više od četvrte Nice.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!