Nogomet

Kustić: 'Zadovoljni smo sa svime, napravili smo dobar posao što smo išli u Dohu'

Mihaela Bradovski • subota, 02.04.2022.
Kustić: 'Zadovoljni smo sa svime, napravili smo dobar posao što smo išli u Dohu'
Foto: FaH

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić nakon povratka iz Dohe isticao je zadovoljstvo kompletnom akcijom, ali i ždrijebom...

Hrvatska će na Svjetskom prvenstvu igrati protiv Maroka, Kanade i Belgije, a rijetko tko je nezadovoljan., I predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza vjeruje u Dalićevu momčad, ali upozorava kako je riječ o kvalitetnim protivnicima.

"Sve ekipe koje su se plasirale na Svjetsko prvenstvo imaju kvalitetu i naravno da se radi o odličnim ekipama, ali ja vjerujem u izbornika i naše igrače tako da s optimizmom idemo na Svjetsko prvenstvo", rekao je Kustić za RTL Sport.

Kustić napominje kako je donesena dobra odluka da se ode u Dohu, svi su se upoznali s uvjetima te su zadovoljni onim što ih je tamo dočekalo.

"Mislim da je dobro da smo otišli i odigrali ove dvije prijateljske utakmice i da vidimo što nas čeka u studenom u Dohi. Zadovoljni smo sa svime, igrači, izbornik, vodstvo Saveza. Mislim da smo napravili dobar posao što smo išli. Zadovoljni smo i s grupom, sada kreću pripreme za Ligu nacija, ali i za Svjetsko prvenstvo."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!