Ostali sportovi

Mladi odbojkaši i odbojkašice odlučili o prvacima Hrvatske

Sportnet, Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 04.04.2022.
Mladi odbojkaši i odbojkašice odlučili o prvacima Hrvatske

Uzbudljivim završnicama završeno je prvenstvo Hrvatske u mini i maloj odbojci. Titulu prvaka države u maloj odbojci za dječake U13 osvojili su odbojkaši OK Ribola Kaštela, drugo mjesto osvojili su odbojkaši MOK Mursa Osijek, a na trećem mjestu završili su odbojkaši OK Medicinar Trnje. Najboljim igračem proglašen je Mateo Filipović iz pobjedničkog OK Ribola Kaštela.

"Čestitam svojim igračima na osvajanju titule, ali i na pristupu na terenu. Natjecanje je bilo uzbudljivo s dosta dobrih ekipa, ali mi smo na kraju zasluženo došli do prvog mjesta te se zadovoljnji vraćamo kući. U klubu smo svjesni važnosti ulaganja u školu odbojke i trenutno smo konkurentni u svim natjecateljskim kategorijama. Ipak, najvažnije je da momci steknu iskustvo i da postepeno razvijaju svoj sportski put", izjavio je trener i voditelj škole odbojke Ivan Andromak.

U maloj odbojci za djevojčice U13 prvakinjama Hrvatske postale su odbojkašice OK Split, drugo mjesto zauzele su igračice zagrebačkog HAOK Mladost, treće mjesto je pripalo ŽOK Ivanec. Najboljom igračicom proglašena je Tonka Biuk iz OK Split.

"S obzirom da su nam ekipe Malih odbojkašica nepoznate iz utakmice u utakmicu smo prilagođavali taktiku protivnicima. I uspjeli smo nakon šest izuzetno kvalitetnih i neizvjesnih utakmica pobijediti sve naše protivnice i osvojiti zasluženo titulu najboljih. Čestitke svim natjecateljima i orgsnizatorima" zaključila je Marina Maleš, trenerica OK SPLIT.

U mini odbojci za djevojčice pobjedu su odnijele odbojkašice ŽOK Ivanec, drugo mjesto osvojile su odbojkašice OK Olimpik dok su na trećem mjestu završile igračice ŽOK Trogir. Najboljom igračicom u ovoj dobnoj kategoriji proglašena je Lu Miklavužić iz ŽOK Ivanec.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!