Košarka

Westbrook: 'Plan je opet pokušati s istom trojkom, ali nema garancija'

Matej Kačan • srijeda, 06.04.2022.
Westbrook: 'Plan je opet pokušati s istom trojkom, ali nema garancija'
Foto: EPA

Zvijezda LA Lakersa Russell Westbrook nada se da će on, Anthony Davis i LeBron James imati još jedan pokušaj zajedno sljedeće sezone, ali naglašava da ništa nije garantirano...

Nakon što se sezona LA Lakersa od koje se mnogo očekivalo epski raspala pod teretom ozljeda i loših igara, Russell Westbrook nada se da će momčad predvođena njim i LeBronom Jamesom i Anthonyjem Davisom opet pokušati sljedeće sezone u istom sastavu.

Westbrook se nada da će ovaj put trojka imati više utakmica zajedno bez stalnih ozljeda i da je to plan, vidjeti koliko momčad može kad je zdrava, ali da ništa nije garantirano.

"To je plan, ali nema obećanja. Morate ići dan po dan. Kao što sam govorio cijelu sezonu, morate igrati s kartama koje su podijeljene. Želim vidjeti kako bi to izgledalo, u što bi se pretvorili kroz 82 utakmice, ali ne znamo je li to garantirano. Samo se nadam da ćemo imati priliku nešto napraviti", rekao je Westbrook.

Kad su ga na ljeto Lakersi doveli u razmjeni iz Washingtona, očekivalo se da je to momčad za napad na titulu, ali Lakersi neće biti ni u prvih deset ekipa na Zapadu niti će razigravati za play-off. Zato se već govori o promjenama, bile su glasne priče o razmjeni Westbrooka još na zimu, a prvi bi poslom mogao platiti trener Frank Vogel.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!