Rukomet

Duvnjak i Brozović odlični u dobrim rezultatima svojih momčadi

Branimir Korać • ponedjeljak, 11.04.2022.
Duvnjak i Brozović odlični u dobrim rezultatima svojih momčadi

Dvojica hrvatskih rukometaša istaknula su se u nedjelju odigravši jako kvalitetne utakmice. Domagoj Duvnjak pomogao je Kielu na putu do pobjede kod Mindena, a Ilija Brozović bi je među najboljima u remiju Hannover Burgdorfa kod Füchsea...

Rukometaši Kiela vratili su se na drugu poziciju na ljestvici gostujućom pobjedom kod Mindena. Odradili su korektnu utakmicu i slavili 30:27 odvajanjem u zadnjih pet minuta kada je važnu ulogu u tome odigrao Domagoj Duvnjak.

Duvnjak je susret završio sa šest pogodaka od čega dva u zadnjih pet minuta, a šest golova dodao je i Harald Reinkind. Kod domaćina pet pogodaka postigao je Max Staar, a Nikola Jukić bio je strijelac jednom.

Füchse Berlin kiksao je na svom parketu protiv Hannover Burgdorfa remiziravši 32:32. Imao je domaćin pobjedu u rukama nakon što je Paul Drux 30 sekundi prije kraja izjednačio, međutim dvije sekunde prije kraja Filip Kuzmanovski postavlja konačnih 32:32.

Kod domaćina sjajan je bio Hans Lindberg s 11 golova bez promašaja (osam sedmeraca), a kod gostiju Kuzmanovski je zabio sedam golova, a Ilija Brozović dodao je šest golova.

Magdeburg je zadržao šest bodova prednosti nad Kielom slaveći u gostima kod Wetzlara preokretom 29:26. Gisli Kristjansson predvodio ga je sa šest golova.

Bundesliga, 27. kolo:
Minden - Kiel 27:30
Hamburg - Balingen 29:34
Füchse Berlin - Hannover Burgdorf 32:32
Wetzlar - Magdeburg 26:29
Flensburg - Lübbecke 30:19

FOTO: HRS / Jozo Čabraja / kolektiffimages

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!