Košarka

Vogel i službeno otpušten, LeBron o promjenama u rosteru: 'Nije moja odluka'

Matej Kačan • ponedjeljak, 11.04.2022.
Vogel i službeno otpušten, LeBron o promjenama u rosteru: 'Nije moja odluka'
Foto: EPA

Los Angeles Lakersi i službeno su otpustili Franka Vogela, razmišlja se i o razmjeni Russella Westbrooka, a LeBron kaže da sve te teške odluke nisu na njemu...

Dan nakon kraja regularne sezone, najviše vijesti iz NBA lige stiže iz Los Angeles Lakersa koji su imali kolosalni neuspjeh od sezone, a prvi je poslom platio Frank Vogel koji je u ponedjeljak navečer i službeno otpušten.

Kao mogući nasljednici spominju se Juwn Howard i Nick Nurse, trener Toronto Raptorsa koji je s njima osvojio NBA naslov 2019. i ove ih je sezone uveo u doigravanje.

No, čini se da to neće biti jedina velika promjena ovog ljeta. Sve jače se govori i o razmjeni Russella Westbrooka, a potencijalni partner u razmjeni za beka mogli bi biti Indiana Pacersi koji bi mogli ponuditi paket oko Buddyja Hielda i Malcolma Brogdona.

O svemu što čeka Lakerse novinari su priupitali i LeBrona Jamesa. Premda je James u NBA krugovima poznat kao zvijezda koja se voli petljati u odluke momčadi i ima velik utjecaj na smjer franšiza, LeBron se od svega ogradio.

"To nije moja odluka. Nije moje da sjedim tu i govorim što treba vratiti i imati na rosteru. To je na uredu i upravi. Možda će i pitati moje mišljenje, ali na kraju dana će oni donijeti odluke koje najbolje odgovaraju budućnosti franšize", rekao je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!