Košarka

Dončić ima istegnuće u listu, ne zna se vrijeme oporavka

Matej Kačan • utorak, 12.04.2022.
Dončić ima istegnuće u listu, ne zna se vrijeme oporavka
Foto: EPA

Dallas Mavericksi netom prije doigravanja ostali su na neko vrijeme bez Luke Dončića, ali čini se da zbog istegnuća lista Slovenac n bi trebao propustiti početak prve runde...

Najbolji igrač Dallas Mavericksa Luka Dončić skupo je platio nastup u posljednjoj utakmici regularne sezone protiv San Antonio Spursa. Dončić je jedva nastupio jer mu je NBA liga baš prije utakmice povukla automatsku suspenziju zbog 16. tehničke.

Mavsi su hvatali treće mjesto na Zapadu, ali ga nisu dohvatili jer Golden State Warriorsi su ostvarili pobjedu pa je i Dončićev nastup bio uzalud, a onda je u susretu protiv Spursa stigla i još veća nevolja.

Pred kraj treće četvrtine Dončić je pao i uhvatio se za list te je izašao iz igre. Nakon utakmice nije davao izjave jer je bio na tretmanu, a ESPN donosi vijest da je magnetska rezonanca potvrdila istegnuće.

Dallas Mavericksi nisu dali datum povratka, ali neimenovani izvor iz ekipe za ESPN rekao je kako zasad nema šanse da Dončić ne zaigra u prvoj utakmici serije prve runde protiv Utah Jazza.

"Iz nekog razloga mislim da će biti spreman. Znam koliki je natjecatelj i spremit će se. Nesreća je, ali takvog natjecatelja ne možete dugo zadržati van parketa", rekao je novinarima Jalen Brunson u nedjelju.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!