Nogomet

Modrić: 'Nismo se predavali, nastavili smo vjerovati, ovo je poraz koji je sladak'

Branimir Korać • srijeda, 13.04.2022.
Modrić: 'Nismo se predavali, nastavili smo vjerovati, ovo je poraz koji je sladak'
Foto: EPA

Luka Modrić proglašen je za igrača utakmice, a još dugo će se prikazivati njegova fantastična asistencija za Rodryga koji je smanjio u tom trenutku na 1:3...

Luka Modrić bio je oduševljen nakon susreta, ali priznaje kako je Real bio u dubokoj rupi prije tog gola Rodryga za koji Luka ima velike zasluge.

"Teško je opisati ovu utakmicu. Bili smo mrtvi do prvog gola koji smo zabili. Chelsea je zabio tri gola, možda prvi malo sretno nakon odbijanca, ali ne mogu reći da smo igrali loše. Dobro su iskoristili svoje šanse i zabili golove. Nismo se predavali, nastavili smo vjerovati, borili se i na kraju pokazali ogroman karakter."

Podršku s tribina isključe kao jak faktor.

"Ovaj stadion i navijači su bili od velike pomoći kada smo gubili 3:0. Nastavili su nas podržavati i to nam je dalo poticaj da nastavimo vjerovati."

Zanimljivo, Modriću je baš protiv Chelseaja najteže igrati.

"Trener je napravio velike promjene, igrači koji su ušli, dobro su igrali. U ovom natjecanju iskustvo igra važnu ulogu i mislim da nam je danas malo pomoglo. Za mene je Chelsea najteža ekipa protiv kojih se može igrati. Tvrda su, fizička momčad i znali smo da će biti teško. Na kraju smo pokazali veliki karakter, želju i zajedništvo da to preokrenemo. Ovo je poraz koji je jako sladak."

FOTO: EPA/Sergio Perez

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!