Nogomet

Ancelotti: 'Modrić? Bio je izvanredan, pogotovo s tom asistencijom'

Branimir Korać • srijeda, 13.04.2022.
Ancelotti: 'Modrić? Bio je izvanredan, pogotovo s tom asistencijom'
Foto: Dejan Popek

Carlo Ancelotti ovaj put je pogodio s izmjenama. Upravo igrači s klupe dali su veliki doprinost u izborenom polufinalu...

Jako puno ova pobjeda znači Carlu Ancelottiju i to nije skrivao nakon kraja drugog produžetka.

"Ovaj klub nikada ne odustaje. Iz tog razloga smo dobili polufinale kao veliku nagradu. Navijači su nam pomogli, a naš prvi gol bio je veliki udarac za Chelsea. Real Madrid je navikao igrati u polufinalu, ali smo ponosni što smo došli do tog cilja jer su svi govorili da je engleski nogomet superiorniji od španjolskog."

Ancelottija veseli činjenica da Španjolska već sada ima osiguran prolaz..

"Na kraju, Španjolska ima dvije momčadi u polufinalu. Nije to osobna osveta, sretan sam i zbog Villarreala i Unaija Emeryja, izvrsne momčadi i odličnog trenera. Sutra je još jedan kandidat za polufinale u akciji, Atletico Madrid."

"Vjerovao sam da možemo uspjeti. Jako smo se mučili u prekidima, ali nakon njihovog drugog pogotka pojavio se naš karakter. Znali smo da nam Chelsea može stvoriti probleme. Možda smo imali nešto više od igre, bili smo konkurentni i sada smo u polufinalu."

Talijanski stručnjak istaknuo je i pojedine igrače.

"Karim Benzema je prvak, ali večeras mogu spomenuti mnoge igrače. Dani Carvajal igrao je središnjeg beka, Lucas Vasquez i Eduardo Camavinga su imali veliki utjecaj nakon ulaska, Toni Kroos koji je igrao 70 minuta. Modrić? Bio je izvanredan, pogotovo s tom asistencijom."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!