Nogomet

Svi se klanjaju Luki: Ferdinand ostao bez glasa, Fabregas slavi 'asist godine', javio se i Dončić

Matej Kačan • srijeda, 13.04.2022.
Svi se klanjaju Luki: Ferdinand ostao bez glasa, Fabregas slavi 'asist godine', javio se i Dončić
Foto: EPA

Poznati iz svijeta sporta, što bivši i sadašnji nogometaši, što ostale sportske zvijezde nisu propustile dvoboj Real Madrida i Chelseaja niti su propustile odati počaast Luki Modriću...

Fantastična asistencija Luke Modrića izazvala je salve reakcija i klanjanja ne samo od strane navijača, već i velikih nogometnih imena koja sama nisu mogla vjerovati čemu svjedoče.

Rio Ferdinand, Joe Cole i Steve McManaman u studiju BT Sporta sigurno su kao Englezi imali simpatije prema Chelseaju, Joe Cole je tamo i igrao. McManaman je kao bivši igrač Reala svakako toplo prolaz primio k srcu, ali svi su se zajedno poklonili Modriću.

"Ovo dodavanje Luke Modrića je razlog zbog kojeg sam izgubio glas. To je ilegalno! Vrištao sam njegovo ime. Luka, Muka, kako god. Fenomenalno", poručio je nekadašnji stoper Manchester Uniteda.

McManaman se složio: "Ovo bi mogli gledati cijeli dan! Pogledajte ovo, samo pogledajte. Zaboravite na završnicu, bitna je samo asistencija."

Cole je samo dodao: "Prekrasan ubačaj, to je ono što kvalitetni igrači mogu učiniti za vas."

Čak i neki veliki rivali morali su odati počast Modriću. Cesc Fabregas dvostruki je Lukin rival, što londonski jer je jedan igrao protiv drugog u Tottenhamu i Arsenalu, što španjolski jer je Fabregas branio boje Barcelone. No, to sinoć nije bilo bitno.

"Živio nogomet! Asistencija godine za Modrića. Kakva utakmica", poručio je na Twitteru.

Nekadašnji košarkaš Real Madrida, Luka Dončić također je pratio dvoboj. Maestralni Slovenac u SAD se oporavlja od ozljede i čeka doigravanje, ali nije propustio utakmicu i priliku da čestita drugom majstoru:

FOTO: EPA/Chema Moya

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!