Nogomet

Vrsaljko u glavnoj ulozi u sukobu u tunelu, policija spriječila još teži incident

Branimir Korać • srijeda, 13.04.2022.
Vrsaljko u glavnoj ulozi u sukobu u tunelu, policija spriječila još teži incident
Foto: EPA

Madridski Atletico i Manchester City odigrali su tešku ratničku utakmicu u kojoj je uglavnom Atletico bio taj koji je dijelio udarce. Na kraju je pošteno zaiskrilo na terenu, a nastavilo se i na putu do svlačionica...

Iako je tijekom cijelog susreta Atletico igrao čvrsto i grubo, doslovno hodao po rubu, sve je eskaliralo nakon bezobraznog starta Felipea u završnici susreta kada je u dizanju namjerno udario Phila Fodena.

Nakon toga mira više nije bilo. Vrlo nervozni Stefan Savić uhvatio je Fodena za dres i izvukao ga iz prostora za igru, uskočili su ostali igrači jedne i druge momčadi te je nastavio totalni kaos na travnjaku gdje je izgubljeni Siebert već bio u problemima i s potpuno izgubljenom kontrolom na susretu.

Nakon završetka susreta glave su još uvijek bile vruće i nastavilo se sve i na putu u svlačionicu. Savić se i dalje prepirao s Grealishom, kojeg je počupao za kosu još na travnjaku, a u pozadini je prijetila eskalacija.

Šime Vrsaljko na jednoj strani i Kyle Walker i Aymeric Laporte na drugoj, obojica vrlo nervozni i agresivni. Vrsaljko je rukavicama gađao prema Cityjevim igračima, čini se da je bilo i pokušaja pljuvanja, a na kraju je nekolicina prisutnih uspjela zadržati Vrsaljka da sve ne preraste u još ružniji fizički sukob.

Nakon što su se uspeli uz stepenice i došli pred svlačionice, policija je intervenirala i prisutne iz Cityja usmjerila prema svlačionici spriječivši novi bliski kontakt.

Ružne i nepotrebne scene, a onaj okidač koji je sve odveo u apsolutni kaos bio je Felipe koji zaslužuje kvalitetnu kaznu za ono što je radio tijekom ovog dvoboja.

FOTO: EPA/PETER POWELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!