Nogomet

Vukojević: 'Luka je to dodavanje desnom nogom uvijek imao'

Branimir Korać • petak, 15.04.2022.
Vukojević: 'Luka je to dodavanje desnom nogom uvijek imao'
Foto: EPA

Ognjen Vukojevoić prošao je puno toga s Lukom Modrićem, zajedno su igrali još od ranih dana u Dinamu pa sve do kraja Vukojevićeve reprezentativne karijere...

Dugo je Ognjen Vukojević igrao s Lukom Modrićem i dobro mu je poznato koliko je Luka mogao još i prije nego je postao planetarna zvijezda.

"Luka je oduvijek bio takav igrač, znam to jer smo zajedno još počinjali u Dinamu, igrali zajedno u mladoj reprezentaciji pa u A reprezentaciji. On je takav bio i u Tottenhamu i svo ovo vrijeme u Real Madridu", kaže Vukojević za Večernji list.

Modrićeva asistencija Rodrygu oduševila je nogometni svijet. Vukojević ističe da je Luka uvijek imao to posebno dodavanje desnom nogomet.

"To dodavanje imao je uvijek, znao je to raditi i dok smo još bili klinci. Imao je sve, od pravog točnog dodavanja, udarca, preuzimanja odgovornosti, izvodio je jedanaesterce... Pucao ih je puno u Dinamu, nikada nije bježao od odgovornosti."

Modrić danas u reprezentaciji igra s onima koji su mu dugo bili suigrači.

"Dok sam bio u reprezentaciji družili smo se i u hotelu i izvan terena, ali kad bi došli na travnjak u fokusu je bio samo nogomet i poštovao je sve u stožeru. Tako i sada poštuje Olića, Ćorluku, Mandžukića iako su i prijatelji. On je takav, tako se odnosi prema svemu što radi i zato toliko i traje."

28. travnja Vukojević će s kijevskim Dynamom gostovati na Maksimiru u humanitarnoj utakmici protiv Dinama.

"26. smo u Dortmundu i igramo protiv Borussije, nakon toga stižemo u Zagreb i 28. igramo protiv Dinama. Pozvao bih sve da dođu, mi smo bratski, prijateljski klubovi i želimo mir."

FOTO: EPA/Juanjo Martin

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!