Nogomet

Jakić: 'Dogovor je bio da svi dođu u bijelim majicama, kada smo zabili, slavio je cijeli stadion'

Branimir Korać • petak, 15.04.2022.
Jakić: 'Dogovor je bio da svi dođu u bijelim majicama, kada smo zabili, slavio je cijeli stadion'
Foto: EPA

Kristijan jakić izveo je s Eintrachtom pravi mali podvig u Barceloni, Nijemci su slavili s 3:2 i izborili prolaz u polufinale Europske lige...

Dan nakon slavlja u Barceloni Kristijan Jakić još uvijek je bio pod dojmom velikog posla koji je napravljen. Njegova momčad izborila je veliku pobjedu protiv najtežeg protivnika.

"Svi znamo što je Barcelona u svijetu nogometa i kakav stil njeguju, ali smo ih u ovoj utakmici stvarno nadigrali, do zadnjih deset minuta nisu nam mogli ništa. Stvarno sjajan osjećaj", kaže Jakić za RTL Sport.

Posebno su ga oduševili navijači kojih je bilo gotovo 30 tisuća na užas ljudi u Barceloni.

"Bio je dogovor da svi dođu u bijelim majicama i na koju god stranu stadiona pogledaš vidiš samo te bijele majioce. Kada god zabiješ gol, cijeli stadion praktički za tebe navija, kao da smo igrali kod kuće, nisam mogao vjerovati."

Jakiću je ćestitao i Luka Modrić kojem je obećao još u Dohi da će izbaciti Barcelonu.

"Kada smo bili u Katru kapetan Luka mi je rekao da moramo pobijediti Barcelonu. Kakav sam karakter morao sam to i obećati, a kada nešto obećam, onda tako i bude. Ispunio sam to obećanje i baš mi je drago zbog toga."

U polufinalu bit će novi težak posao, Eintracht će igrati protiv Vlašićevog West Hama.

"Svi znamo da je engleski nogomet intenzivan i da će nam biti vrlo teško, ali pripremit ćemo se za tu utakmicu najbolje što možemo i pokušati, ako budemo imali dovoljno snage, proći ih i ući u finale. Na terenu nema nikakvih prijateljstava, izvan terena uvijek, ali na terenu kod mene osobno nema."

FOTO: EPA/Enric Fontcuberta

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!