Nogomet

Rangnick: 'Uopće ne žalim što sam došao u Manchester United, ponovio bih to'

HINA, Mihaela Bradovski • subota, 16.04.2022.
Rangnick: 'Uopće ne žalim što sam došao u Manchester United, ponovio bih to'
Foto: EPA

Ralf Rangnick, 63-godišnji njemački nogometni stručnjak i privremeni trener Manchester Uniteda, izjavio je otočkim medijima kako ne žali što je došao na Old Trafford.

Sada je i definitivno kako Rangnick nije uspio razbuditi usnulog diva iz Manchestera nakon što je na trenerskoj poziciji zamijenio Ole Gunnara Solskjaera. Manchester United je trenutačno tek sedmi na ljestvici Premier lige te ima šest bodova manje od četvrtog Tottenhama, a to je pozicija koja iduće sezone vodi prema Ligi prvaka. To četvrto mjesto je bio minimalni cilj kojeg je Nijemac trebao obaviti dolaskom u United.

U momčadi ne vlada dobra atmosfera, čelnici traže nasljednika Rangnicku, dok su navijači bijesni i prosvjeduju protiv kluba, vodeće strukture i negativnog razdoblja u koje je upao klub.

"Ni malo ne žalim što sam došao u Manchester United. Da sve radim iznova opet bih to ponovio. Naravno da se kao trener stalno pitam što sam mogao napraviti bolje. I mogao sam, ali ne kajem se zbog odluke o dolasku u ovaj veliki klub", rekao je Rangnick.

U posljednje četiri prvenstvene utakmice United ima pobjedu, remi i dva poraza, a dotaknuo se i navijača.

"Navijači su nam potrebni, ali to je poznata priča davanja i uzimanja. Moramo im nešto ponuditi da bi bili uz nas. Nadam se da ćemo im dati u idućim utakmicama itekako povoda da svim snagama stanu uz igrače i svoj klub."

FOTO: EPA/TIM KEETON

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!