Rukomet

Horvat: 'Očekivali smo pobjedu, mene kao trenera raduje pristup'

Matej Kačan • subota, 16.04.2022.
Horvat: 'Očekivali smo pobjedu, mene kao trenera raduje pristup'

Hrvatski rukometni izbornik Hrvoje Horvat te pivot Marino Marić izrazili su svoje veliko zadovoljstvo novom visokom pobjedom nad Finskom i plasmanom na SP...

Zadovoljstvo je isijavalo iz hrvatskih rukometnih aktera nakon nove velike pobjede nad Finskom i plasmana na SP. Kako i ne bi, kad je nova, pomlađena reprezentacija pokazala silu i ozbiljan pristup i osigurala si novu svjetsku smortu.

"Drago nam je što su gledatelji došli u ovako velikom broju. Raduje i što smo odigrali dobru utakmicu i što smo se sigurno plasirali na svjetsko prvenstvo. Očekivali smo pobjedu, no mene kao trenera raduje pristup. Vidjela se odgovornost i dečki su dali najbolje od sebe i vjerujem da su svi opravdali očekivanja", kazao je izbornik Hrvoje Horvat.

Složio se i Marino Marić koji je također zadovoljan odigranim.

"Bili smo motivirani pred ispunjenom dvoranom, bio je zaista gušt igrati. Dobivao samo dosta lopti koje sam morao realizirati jer se inače ne bi mogao vratiti u svlačionicu. Pritisak je bio veliki", rekao je, pa dodao:

"Zadatak smo odradili na najboljem mogućem nivou. Vjerujem da ako ostanemo zdravi i uz pravu formu igrača možemo napraviti puno. Protiv Finske smo sve dobro odradili, to je preduvjet za SP i za kvalifikacije", zaključio je Marić.

FOTO: Jozo Čabraja/kolektiff

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!